17/06/2016
Πανθρακική Ολυμπιάδα Αθλητισμού και Πολιτισμού
Την Τετάρτη 15 Ιουνίου ο Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία «ΗΡΟΔΙΚΟΣ» πήρε μέρος στην Πανθρακική Ολυμπιάδα Αθλητισμού και Πολιτισμού που διοργανώθηκε από τον ΠΑΣ Πρωταθλητών. Επρόκειτο για μια γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού που στόχος ήταν να αναδειχτεί η δράση του κάθε συλλόγου και να ενημερωθούν όλοι οι παρευρισκόμενοι για αυτήν. O ΠΑΣ Πρωταθλητών επιδιώκει να κάνει θεσμό την εκδήλωση έτσι ώστε κάθε χρόνο το σχολικό έτος να ολοκληρώνεται με μια πανθρακική ολυμπιάδα αθλητισμού και πολιτισμού.

Ο Α.Σ. «ΗΡΟΔΙΚΟΣ» βρέθηκε εκεί για να παρουσιάσει στους παρευρισκόμενους το Παραολυμπιακό άθλημα βόλεϊ καθιστών (sitting volleyball). Οι αθλητές του «ΗΡΟΔΙΚΟΥ» Δημήτρης Τσικουρέλης, Σπύρος Νταντανίδης και Καμαβάλ Κουντρατουλά καθώς και το προσωπικό και εθελοντές των Συλλόγου 'ΗΡΟΔΙΚΟΣ' και 'ΠΕΡΠΑΤΩ' παραβρέθηκαν έτσι ώστε να ενημερώσουν το κοινό για τους κανόνες και την πρακτική του βόλεϊ καθιστών.

Στην Πανθρακική Ολυμπιάδα Αθλητισμού και Πολιτισμού συμμετείχαν εκτός από τον διοργανωτή ΠΑΣ Πρωταθλητών οι εξής αθλητικοί σύλλογοι: Θράκας Ιππέας, οι ακαδημίες ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Πανθρακικός, ο αθλητικός όμιλος γυμναστικής Ζαφειράδης, ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Ορεστιάδας Ρήσος, το γυμναστήριο Action. Επίσης η σχολή χορού Let's Dance καθώς και οι πολιτιστικοί σύλλογοι: Ηπειρωτών Ροδόπης, Μορφωτικός Σύλλογος Κομοτηνής, σύλλογος Εβριτών Ροδόπης,  σύλλογος Κρητών Ροδόπης,  σύλλογος Ποντίων Τραπεζούντα. Τμήματα του Θρακικού Ωδείου Κομοτηνής, τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών My School και  GLS και οι ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί Παιχνιδοκαμώματα και Μορμόλης.