23/03/2016
4ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο : «Άτομα με Αναπηρία Σε Περιβάλλον Κατασκηνώσεων – Σχεδιασμός και Εφαρμογ


Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα και Φίλων Ν. Ροδόπης ΠΕΡΠΑΤΩ και ο Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία ΗΡΟΔΙΚΟΣ διοργανώνουν το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με τίτλο «Άτομα με Αναπηρία Σε Περιβάλλον Κατασκηνώσεων – Σχεδιασμός και Εφαρμογή Προγραμμάτων Ενσωμάτωσης». Για τέσσερις ήμερες από τις 27 μέχρι τις 30 Μαΐου στον Πρίνο της Θάσου η κατασκήνωση «Pitsas Camp» θα ανοίξει τις πύλες της προκειμένου να φιλοξενήσει εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους εγκαινιάζοντας συγχρόνως την φετινή κατασκηνωτική σεζόν.   
Στους συμμετέχοντες, εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους, θα δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουν και να εκπαιδευτούν σε θέματα που αφορούν την επανένταξη, αποκατάσταση, εκπαίδευση και άθληση των Α.μεΑ..
Κόστος Συμμετοχής : 170,00€ (η καταβολή του κόστους συμμετοχής θα γίνει κατόπιν συνεννόησης με την γραμματεία του Σεμιναρίου.)
Ηλεκτρονικές Εγγραφές: www.4ocampthasos
Περιλαμβάνει : Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, Μεταφορά από και προς το λιμάνι στην κατασκήνωση, Διατροφή (πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό, απογευματινό, βραδινό), Διανυκτερεύσεις.   
Αριθμός συμμετοχών : 70 συμμετέχοντες. (Ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Η συμμετοχή εγκρίνεται μόνο έπειτα από την απόδειξη καταβολής του κόστους συμμετοχής. Σε περίπτωση όπου κάποιος υποψήφιος δεν καταθέσει το σχετικό χρηματικό εμπρόθεσμα τότε χάνει το δικαίωμα συμμετοχής και ενημερώνεται ο επόμενος από την λίστα αναμονής).
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Συμμετοχής.
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2531036909
Δείτε και : εδώ