11/02/2015
Βράβευση του αθλητή κ. Ευθύμιου Καλαρά από την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή
Την Τρίτη 10/02/2015 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.
 Στην εκδήλωση αυτή βραβεύτηκε και η αποστολή της Παραολυμπιακής Επιτροπής στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες του Sochi 2014.
Ανάμεσα τους και ο αθλητής του Α.Σ. Ατόμων με Αναπηρία «ΗΡΟΔΙΚΟΣ» κ.  Ευθύμιος Καλαράς, στον οποίο παρέδωσε την τιμητική πλακέτα του, ο  Τζούλιος Συνοδινός, εκπρόσωπος του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή.  
 
 
Στην φωτογραφία είναι ο κ. Ευθύμιος Καλαράς, Αθλητής του
Α.Σ. ΑμεΑ ΗΡΟΔΙΚΟΣ, ο κ. Σπύρο Καπράλο  Πρόεδρος της
 Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και ο κ. Γιώργος Φουντουλάκης Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής
 
Ο Ευθύμιος Καλαράς είναι  ασημένιος Παραολυμπιονίκης της Δισκοβολίας του 2004, 10 χρόνια μετά έκανε την παρθενική του εμφάνιση σε Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες Sochi  2014 η οποία ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχημένη αφού ολοκλήρωσε το γιγαντιαίο σλάλομ sit ski κατακτώντας την 22η θέση σε σύνολο 47 αθλητών. Ο κ. Καλαράς  έγινε ο 1ος  Έλληνας αθλητής , που παίρνει μέρος σε Θερινούς και Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες και ο 15ος  παγκοσμίως,  αποδεικνύοντας περίτρανα ότι με την επιμονή και την αποφασιστικότητα που διαθέτει μπορεί να πραγματοποιήσει όποιο στόχο βάλει στο μυαλό του.
 
Επίσης, βραβεύτηκε ο Προπονητής της Εθνικής  αποστολής στο “Sochi 2014Κωνσταντίνος Ζιντζόβας, στον οποίο παρέδωσε τη τιμητική πλακέτα ο Ευάγγελος Αυγουλάς, εκπρόσωπος του υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή. Καθώς και η  αρχηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Αποστολής “Sochi 2014″, Αναστασία Γκούφα, στην οποία απένειμε την τιμητική πλακέτα ο πρόεδρος της ΕΠΕ Γεώργιος Φουντουλάκης. Όπως δήλωσε η  Αναστασία Γκούφα: «Αισθάνθηκε σαν μια επανένωση με την Παραολυμπιακή οικογένεια αυτήν την αποστολή καθώς ακριβώς 10 χρόνια μετά την Αθήνα 2014, όπου ήταν Team Manager  της μεγαλύτερης Παραολυμπιακής Αποστολής.
 

 Στην φωτογραφία είναι ο κ. Ευθύμιος Καλαράς, Αθλητής του Α.Σ. ΑμεΑ ΗΡΟΔΙΚΟΣ, ο κ. Κων. Ζιντζόβας Προπονητής της Εθνικής Αποστολής στο Sochi 2014, η κα Αναστασία Γκούφα Αρχηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Αποστολής Sochi 2014.
 
«Ήταν μεγάλη μου χαρά να συμμετέχω στην συγκεκριμένη εκδήλωση της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής. Η βράβευση μου από την ΕΠΕ, ως έναν επίσημο φορέα του κράτους μου δίνει μεγάλη δύναμη και κουράγιο για το μέλλον.
Εμείς οι αθλητές χρειαζόμαστε αυτό το ηθικό κομμάτι, το οποίο θεωρούμε μεγαλύτερο από το υλικό, καθώς η επιβράβευση των προσπαθειών μας με αυτό τον τρόπο είναι ότι καλύτερο.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους χορηγούς μου, την φαρμακευτική εταιρία DEMO S.A., την BSB FASHION και την Oozoo Timepiecies, οι οποιοί με στήριξαν έως τώρα και συνεχίζουν να στηρίζουν την προσπάθεια μου'
Κορέα 2018 ερχόμαστε!!!» δήλωσε ο κ. Καλαράς ο οποίος αυτό τον καιρό προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στον Καναδά.