02/12/2014
Συνεχίζεται η προετοιμασία του Μάκη Καλαρά
Το τμήμα χειμερινών αθλημάτων του Α.Σ. «ΗΡΟΔΙΚΟΣ» συνεχίζει για την φετινή χρονιά. Αφετηρία της  εικοσαήμερης δεύτερης φάσης δίνεται από το Cervinio Valtournanche της Ιταλίας,  όπου η απόστολή μετέβει οδικώς, και πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Εθνική ομάδα της Ιταλίας αρχικά η περίοδος προετοιμασίας και προπονήσεων.

Στις 5 Δεκεμβρίου η αποστολή θα αναχωρήσει εκ νέου οδικώς για το Veysonnaz της Ελβετίας όπου ο αθλητής του Συλλόγου Μάκης Καλαράς θα συμμετάσχει στους πρώτους επίσημους αγώνες για την φετινή αγωνιστική περίοδο όπου θα λάβει μέρος σε δύο αγώνες slalom και σε δύο αγώνες giant slalom. Στις 10 Δεκεμβρίου θα μεταβούν οδικώς στο Pitztal της Αυστρίας όπου θα λάβει μέρος σε τρεις αγώνες Slalom , Giant Slalom και  Super g!. Στόχος του Μάκη Καλαρά είναι η συγκομιδή των απαραίτητων πόντων για την επίτευξη των ορίων για την τελική συμμετοχή στο Europa Cup και την παραμονή τους εκεί μέχρι τις 21 Δεκέμβρη.
Ιδιαίτερη μνεία οφείλει να γίνει για την συνεισφορά στην προσπάθεια του Μάκη Καλαρά, την οποία καλύπτει στο μεγαλύτερο μέρος της με δικά του έξοδα, της Ε.Α.Ομ.Α.μεΑ. και του Προέδρου κ. Φουντουλάκη, της εταιρείας BSB clothing, της εταιρείας OOZOO watches καθώς επίσης και του spa & resort casino saint vincent (παροχή έκπτωσης κατά τις ημέρες διαμονής τους εκεί) για την ηθική, υλική και οικονομική συμπαράσταση τους και για τον λόγο αυτό τους εκφράζουμε τις θερμότερες μας ευχαριστίες.